Biologisch dynamische voeding betaalbaar en overzichtelijk maken voor iedereen 
 

Coach gezonde leefstijl en beweging:

Mijn naam is Daphne van Loo, ervaringsdeskundige op het gebied van het ontwikkelen van een Healthy Lifestyle. Dé gouden formule is het combineren van de juiste voeding, beweging (in de natuur) en ontspanning die bij jou past, natuurlijke lichaamsverzorging en spiritualiteitIk ben Yogi in hart en nieren, voornemend om een Yoga teacher opleiding te gaan doen.

Verder fanatiek Aerialist, cardio door middel van Barre fitness en Roller skating.

Door dit aan te vullen met een grote passie voor gezond koken met natuurlijke ingrediënten en het zelf maken van verzorgingsprodukten met o.a. de Essentiële oliën van Doterra, voldoe ik aan de allernieuwste voorwaarden om jou goed te kunnen coachen. 

Mensen zijn er zich de laatste tijd steeds meer van bewust dat overgewicht en voedingsproblemen een toenemend probleem is, en dat er bij velen vraag is naar meer informatie over een gezonde levensstijl. We zien bijvoorbeeld dat op dit moment 1 op de 3 mensen overgewicht heeft. Dit is naar mijn mening te koppelen aan een aantal oorzaken;

-We hebben vaak (te) drukke schema’s waardoor we geen tijd hebben om gezonde voeding te bereiden of voldoende te bewegen. 

-We hebben van onze ouders niet meer geleerd hoe ze gezonde voeding bereiden (dit komt vooral voor bij de groep 18 t/m 30-jarigen), 

-of we zijn in een negatieve spiraal terechtgekomen waarin we niet meer bewust bezig zijn met een gezonde levensstijl...

Veel diëten zijn alleen gericht op het afstellen van een gezond eet schema, maar dit heeft naar mijn mening vaak geen blijvend resultaat. Vaak zien we een opsomming van factoren die uiteindelijk zorgen voor overgewicht. Goede begeleiding is hierin essentieel om een blijvend resultaat te behalen!

Door mijn ervaringen in het ontwikkelen van een gezonde leefstijl ben ik geïnspireerd om mensen te begeleiden tot een gezonde levensstijl waardoor ik ieder persoon individueel nog beter kan ondersteunen. 

Wil je graag dat ik contact met je opneem voor persoonlijke begeleiding om je te helpen naar een gezondere levensstijl en bewegingspatroon vul dan onderstaande vragenlijst eerst even in, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragenlijst (Indicator) eetpatroon, beweging en klachten:

Deze website is met SSL beveiligd, je gegevens worden confidentieel/vertrouwelijk behandeld en nimmer gebruikt voor andere doeleinden dan hierboven omschreven. Gezonde groet, Coach Daphne van Loo.


Stel je vraag aan Coach Daphne: